click to enable zoom
Loading Maps
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Advanced Search

€ 0 to € 15.000.000

More Search Options
We found 0 results. Do you want to load the results now ?
Advanced Search

€ 0 to € 15.000.000

More Search Options
we found 0 results
Your search results

Makelaar

Makelaar

Nederlandse makelaar costa del sol spanje

De Costa del Sol is een gebied met een uniek karakter, het strekt van Tarifa aan de west kant tot Nerja aan de oostkant. Als makelaar moet ik zeggen dat  het is een geweldige regio om te wonen en er zijn volop recreatiemogelijkheden! Een gebied vol met karakteristieke dorpen, steden met veel cultuur en dat alles aan de Middelandse zee. Bovendien is de infrastructuur uitstekend inclusief het vliegveld Malaga.

Makelaar

Makelaar

Infinity Estates Benalmadena Costa Malaga is al jarenlang actief aan de Costa del Sol en we kennen het dan ook als geen ander. Met ons enthousiaste team van ervaren Nederlands en Spaans sprekende professionals zetten wij ons dagelijks in om u te helpen, te adviseren en te begeleiden. We werken met veel plezier vanuit ons kantoor in Benalmadena Costa en helpen u graag met bijvoorbeeld het verkopen of aankopen van uw woning, het verzorgen van taxaties en het verhuren van woningen. Wij werken samen met de beste Nederlandse sprekende financieel adviseurs en advocaten.

Als makelaar aan de Costa del Sol zijn we gewend aan uw wensen en doen daarom ook onze uiterste zorg deze in vervulling te laten gaan. Er zijn meer dan 1000 makelaars aan de Costa del Sol, het merendeel maakt gebruik van een makelaars netwerk waar zo´n 8000 woningen te koop worden aangeboden. Wij kunnen daarom een ruim portfolio aan appartementen, villas, tussenwoningen en ander onroerend goed aan de Costa del Sol aanbieden.
Bekijk het aanbod op onze website, lees meer over ons of bel of mail voor een afspraak. Graag tot ziens! Nu u geintereseerd bent in het kopen of verkopen van een woning aan de Costa del Sol, ook in dit artikel kunt uw lezen wat te doen bij, tijdens en na de koop van een woning in Spanje. Wij hebben eveneens de beschikking over appartementen voor korte termijn verhuur, U kunt hier gratis gebruik van maken indien u kiest voor een guided tour property showcase met Infinity Estates.